Torna a l'inici
Nom d'usuari
Contrasenya

El domini www.fecaceen.com és propietat de la Federació Catalana de Centres d’Ensenyament
NIF: G08547879
Domicili: c/ Diputació, 331, 2n 1ª, Barcelona
A/e: federacio@fecaceen.com.

La informació continguda en aquest lloc és propietat de la Federació Catalana de Centres d’Ensenyament, i no pot ser utilitzada amb finalitats comercials.

La Federació Catalana de Centres d’Ensenyament es reserva el dret a suspendre temporalment o indefinida l'accés a la seva pàgina web per causes relacionades amb la millora, el manteniment o la revisió dels seus continguts o de la programació del lloc, així com per qualsevol altre motiu.

POLÍTICA DE PRIVADESA

Segons allò que estableix la llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPPD), us comuniquem que les dades que voluntàriament ens faciliteu seran incorporades a un fitxer propietat de la Federació Catalana de Centres d’Ensenyament. L'usuari té dret a accedir a la informació que el concerneix recopilada en els fitxers de la Federació Catalana de Centres d’Ensenyament, rectificar-la si és errònia, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament, per mitjà del correu electrònic a l'adreça federacio@fecaceen.com o per comunicació escrita i signada adreçada al responsable del fitxer Federació Catalana de Centres d’Ensenyament, amb domicili al c/ Diputació, 331, 2n 1ª, (08009 Barcelona).

Política Privacitat

PUJA ˆ

Inici · Avís legal · Requeriments tècnics

2009 © Federació Catalana de Centres d'Ensenyament
C/ Diputació, 331, 2n 1a · 08009 Barcelona
Telèfon 93 487 58 78 · Contacteu amb nosaltres